Activiteiten WebWaterland

WebWaterland ontwikkelt webapplicaties en websites en heeft ervaring met oplossen.

  • :: Hoeveel tijd zijn uw medewerkers kwijt met handelingen die ongemerkt te veel tijd kosten?

  • :: Maakt uw organisatie nog steeds gebruik van rapportages in Excel?

  • :: Hoeveel tijd kost het invullen en verwerken van uren-briefjes?

Veel werkzaamheden worden uitgevoerd op de manier waarop deze al jaren worden uitgevoerd. Maar door de toegenomen ICT-mogelijkheden is het waarschijnlijk dat de werkzaamheden nu sneller en dus goedkoper kunnen worden uitgevoerd.

Investeer in uw kosten! Juist nu!

Webapplicatie

Een webapplicatie is een computerprogramma in uw internetbrowser. Voordeel van een webapplicatie is dat u altijd op iedere computer met internetverbinding de applicatie kunt gebruiken.

Een webapplicatie kan in veel gevallen processen binnen uw organisatie optimaliseren. Met een webapplicatie heeft u meer controle over de zaak. En bespaard u tijd.

U denkt dat een webapplicatie te duur is voor uw organisatie? In veel gevallen kunt u onze webapplicaties afnemen voor een vast maandbedrag. Zo is er vooraf duidelijkheid over de kosten.

Een webapplicatie kunt u trouwens ook gebruiken zonder computer. Webapplicaties van WebWaterland werken namelijk ook op uw smartphone en tablet.

Webdesign

WebWaterland ontwikkelt websites.

Voor onze websites hebben wij WebBeheer ontwikkeld. Met dit Content Management Systeem kunt u uw website gemakkelijk opbouwen en beheren. Met WebBeheer kunt u eenvoudig zelf teksten van de website wijzigen, nieuwsbrieven versturen of een webwinkel inrichten.
WebWaterland maakt gebruik van de nieuwste technieken, waardoor zoekmachines uw website hoog zullen indexeren (SEO). Een mooie website is belangrijk, maar het belangrijkst is dat uw website veel gevonden zal worden.

WebBeheer maakt het mogelijk websites aan te bieden tegen lage kosten omdat de beheeromgeving van uw website al gereed is.